LOADING

Type to search

Del

Velkommen til KOSMOS #2 – Maj 2019

Vi er i en forårstid. Bristende knopper på træerne og blade i udspring er ved at genskabe en grøn verden under den blå himmel. Men foråret er ifølge Martinus ikke kun en årstid på jorden. Det er del af et universelt eller kosmisk “kredsløbsprincip”. Som bekendt strækker et menneskeliv sig fra barndom, ungdom og manddom til alderdom. Der er en tid, hvor livet er i sin vorden; hvor det spirer; hvor det blomstrer og bærer frugt; og hvor det stille sover ind. Jordlivets “årstider” lever vi i den fastlagte orden.

I verden i dag ser vi, hvordan kulturer er ved at visne bort, mens andre spirer og gror. Unge bliver veganere. Klima og bæredygtighed er på alles
læber. En “ny åndelighed” – uden religiøs fundamentalisme – tiltager. De gamle fællesskaber, såsom familien og nationen, er udfordret.
Moderne økosamfund, delebørnsordninger, “maker-spaces” (kollektive arbejdsfællesskaber) i storbyerne og digitale mødesteder vinder frem. Ifølge Martinus er vi vidne til, at en ny global kultur er ved at vinde fodfæste – i hvert fald i vores del af verden.

Hvad kan du finde i bladet?
I dette nummer kan du fordybe dig i et både tidløst og aktuelt tema:
Hvem er du? Du kan også læse artikler om Martinus’ liv og værk.
Desuden interviews, debat og kunstneriske indslag.
Vi introducerer denne gang en ny sektion, hvor vi har samlet Martinus’ originaltekster, så du let kan finde dem.
Her får du en ny artikel af Martinus, et uddrag fra bogen Grand Kursus samt en artikel, der er særlig udvalgt til temaet.

Læs den digitale udgave af Kosmos #2 her

God fornøjelse!
Jens Christian Hermansen

Tags:

You Might also Like