LOADING

Type to search

KOSMOS MAGASINETS NY VIRKELIGHED

Velkommen

Martinus startede Kosmos i 1933 og har spillet en afgørende rolle i bladets historie. Dels som skribent og dels som inspirationskilde for de hundredvis af skribenter, der i det meste af et århundrede har bidraget til at skabe et levende og alsidigt blad.

Det var fra start Martinus’ vision, at bladet skulle indgå i en levende dialog med tidens åndelige og kulturelle strømninger. Som han beskriver det, var områder, der særligt skulle omtales i bladet, bl.a. ”sociale og humane fremskridt, nye naturvidenskabelige opdagelser, fremskridt indenfor teknik og økonomi, – kunst, religion, litteratur o.m.a., alt sammen så vidt muligt formet sådan, at det forbindes med det nye kosmiske verdensbillede. ”Sidstnævnte er naturligvis Martinus’ eget.

Kosmos har over årene gennemgået mange fornyelser i både form og indhold. Vi står nu overfor endnu en sådan fornyelse. Dels tager vi et stort skridt ind i digitaliseringens tidsalder. Dels opruster vi på billedsiden. Og dels får du i hvert nummer mulighed for at fordybe dig i både tidløse og aktuelle temaer.

Vi vil gerne kunne tilbyde dig et blad, der er troværdigt; der er tilgængeligt både for dig, der kender Martinus’ værk godt, og for dig, der kender det mindre godt; og som er livsbekræftende og opmuntrende at læse.

Det nye Kosmos kommer til at bestå af flere elementer:

  • Kosmos som et fysisk magasin, der udkommer 4 gange årligt (mod nu 10) i større format og omfang
  • Kosmos website med løbende opdateringer af artikler, videoer m.m. (Det er her du er!)
  • Kosmos e-magasin og e-nyhedsbrev
  • Kosmos på de sociale medier til interaktion
  • Kosmos YouTube- og podcast-kanaler

God fornøjelsen med læsningen.

Feedback må meget gerne sendes til redaktionen på e-mail redaktion@kosmosmagazine.net

Med venlig hilsen og på gensyn
Redaktionen

SMUGKIG I KOSMOS 1 – Januar 2019

Start din læsning med et smugkig i det første nummer af den trykte udgave, der udkommer i januar 2019. Nogle af artiklerne er allerede lagt ud her på Web Kosmos!

Du finder det herI