LOADING

Type to search

Del

[vc_row][vc_column][vc_message message_box_color=”grey”]Artikel af Naeem Sundoo, naeem.sundoo@hotmail.com[/vc_message][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Efter en broget fortid med 5 år bag tremmer grundet et bankrøveri startede jeg som selvstændig skomager på Bagsiden af Lyngby Station, 1994. Jeg var lykkelig over, at min kone havde holdt mig oppe ved at støtte mig optimalt med alt, hvad hun kunne støtte mig med. Jeg var lykkelig for at mærke friheden. Lykkelig for at kunne bevæge mig i friheden. Gå hvor jeg havde lyst til. Hvilket jeg havde savnet i 5 år.

Jeg vidste nu, hvordan ensomme mennesker havde det.

Jeg var tynget af min fortid, tynget af at jeg havde ødelagt mangt og meget for mig selv, min familie og min daværende kæreste. Også min ellers lovende boksekarriere. Jeg nåede da at blive dansk mester 4 år i træk. Selvom jeg havde mistet min købmandsbutik, ejerlejlighed, bil, havde jeg det vigtigste, min optimisme og min kone, kærligheden.

Naeem deltog i en af de første Robinson ekspeditioner i TV 3, hvor han medbragte en Martinus bog.


I fængslet brugte jeg meget tid på at søge, hvad livet egentligt handlede om. Jeg var sikker på, at “noget” havde skabt solen, månen, stjernerne, planeterne, jorden og mig selv. Jeg havde jo ikke skabt mig selv og heller ikke mine forældre etc.

Der måtte være en intelligens, som styrer vores planeter, solen, månen og alt andet i vores univers. Uden solen kunne der ikke være liv på jorden, uden månen vil der være vand på land. Solen eller månen har aldrig brokket sig eller strejket, fordi de synes, at vi mennesker var nogle idioter overfor hinanden. Uden dem kunne vi ikke eksistere. Noget må jo styre disse livgivende kilder, en endnu større kilde.

I min søgen efter meningen med livet lærte jeg at meditere i fængslet. Det gav mig ro, og tiden fløj afsted, hvor den eller føltes som om, den var gået i stå.

En dag i min skomagerbiks kom der en mand for at få lavet en nøgle. Vi kom på en eller anden måde til at tale om spiritualitet. Han fortalte mig, at jeg skulle læse Martinus kosmologi. Dagen efter kom han forbi og forærede mig en bog om Martinus’ erindringer. Jeg læste bogen samme aften og var imponeret over denne mand som var født i Danmark i 1890 i en lille landsby ved navn Sindal.

Denne bog ændrede min måde at tænke på livet. Jeg følte, at det var det tætteste, jeg var kommet frem til mht. sandheden om livet. Jeg var på daværende tidspunkt kun 27 år.

Jeg blev vegetar samme dag, jeg læste bogen. Der var ingen grund til at spise dyr længere, for som Martinus forklarede, var vi mennesker ligædere og mordere, hvis vi spiste kød. Et dødt dyr er et lig. Mordere fordi vi slår ihjel for vores fornøjelses skyld. Han fortalte, at dyr også havde en bevidsthed, en sjæl, modsat planter som kun mærkede ubehag i modsætning til dyr som mærkede smerter, når de blev slagtet. Dyr har et nervesystem, det har planter ikke. Der var ingen grund til at spise dyr for at få protein. Den tankegang var for længst forældet, fordi vi sagtens kunne leve af det, som kom fra jorden. Han mente også, at dyrekød kunne gøre mennesker alvorligt syge, for et dyr, som bliver slagtet, udløser en angstenergi, som lagrer sig i dyrets krop, og det er det, vi spiser. Denne angstenergi fortsætter med at eksistere i mennesket, som spiser kødet og kan ende med at få kræft. Som du sår, skal du høste.

Jeg fik fat i flere bøger af Martinus og fik blod på tanden til at studere, hvordan verdensbilledet hang sammen ifølge Martinus’ indsigter. Han havde en oplevelse, da han skulle til at meditere en dag, han var 30 år og fortæller, at da han sad med lukkede øjne, så han Jesus komme ind imod ham. Martinus kalder det selv for en åbenbaring eller “den store fødsel”. Pludselig vidste han, at hans livsopgave var at fortælle og skrive om, hvordan vores verden hang sammen. Han blev vegetar efter denne oplevelse med Jesus og begyndte at skrive den ene bog efter den anden, til trods for at han kun havde gået i skole i et par år som lille.

Martinus blev ofte kaldt for en profet, da han forudså, hvad der ville ske i verden i fremtiden, hvilket det meste viste sig at være sandt. Nogle kaldt ham for en Avatar på linje med Jesus, men han var meget beskeden og ville helst have, at man kaldte ham for en filosof.

Mit liv fik en anden retning takket være min kunde, som kom for at få lavet en nøgle. Lige hvad jeg havde brug for på dette tidspunkt. Martinus skrev om reinkarnation, karma og fortalte, at livet var styret af en høj intelligens, som vi kalder for Gud. Et menneske kommer altid til at opleve, hvad det gør ved andre. Et menneske, som gør andre ondt eller godt, kommer til at opleve det samme for at kunne blive hel. Som du sår, skal du høste.

Nu var jeg sikker på, at jeg var en sjæl i en krop, og at der også var en mening med mit liv.

Jeg lærte fadervor at kende, til trods for at jeg var muslim, men det havde jeg ingen betænkeligheder ved, for hvis der findes en kilde til livets ophav, tror jeg, at det er lige meget, hvilket sprog du bruger, du vil blive hørt, hvis du tror på det.

Naeem driver i dag sammen med sin hustru Helsehuset Namaste i Lyngby


I dag arbejder jeg som energi-healer og har gjort det i ca. 20 år. Jeg er i dag rimeligt påpasselig med hvilke tanker, jeg skaber eller giver fokus til, da Martinus har sagt, “Tanker er ikke toldfrie”. Da vores tanker påvirker vores celler og vores gener. I dag er det videnskabeligt bevist.

Tanker skaber følelser, og følelser er mere håndgribelige end tanker. Følelser skal udtrykkes, ellers bliver man indebrændt og bitter.

Martinus mente også, at mennesker trods alt begik flere forbrydelser mod sig selv end mod andre mennesker gennem et helt liv. Når man tænker negativt og ikke dyrker motion, spiser usundt og ikke er loyal overfor sig selv, så er man en forræder overfor sin dyrebare krop. Man skal ikke gøre noget, man ikke har lyst til, det stresser. Så hellere sige fra.

Jeg er glad for mit bekendtskab med Martinus kosmologi, som bl.a. har gjort, at jeg elsker mig selv, er loyal overfor mig selv og tænker flere tusinde positive tanker om dagen. Det har givet mig et jernhelbred, verdens største rigdom. Vi er alle sjæle i samme båd og kommer fra den samme kilde, fordi vi skal lære at samarbejde med hinanden og elske hinanden og nyde vores korte charterrejse her på jorden.

Som ung gik jeg som mange andre og søgte accept, anerkendelse, værdsættelse og påskønnelse alle vegne og sagde endda ja til et bankkup, fordi jeg gerne vil accepteres af andre.

I dag accepterer jeg mig selv, anerkender mig selv, værdsætter og elsker mig selv og min intelligente krop, jeg behøver ikke at søge det længere i verden. Jeg er også overbevist om, at Kilden til alt også elsker og støtter mig og resten af menneskeheden.

Jeg takker for mit bekendtskab med Martinus og værdsætter al hans visdom i hans bøger. Alt er såre godt.

Juli 2018, Naeem Sundoo[/vc_column_text][rs_blockquote cite=”Naeem Sundoo”]Jeg vidste nu hvordan ensomme mennesker havde det.[/rs_blockquote][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-quote-right” i_color=”sky” i_size=”xs” color=”sky” border_width=”2″ el_width=”80″ add_icon=”true”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Tags:
Peter Bendtsen

Redaktør på Kosmos Magazine og web redaktør.

  • 1

You Might also Like