LOADING

Type to search

Martinus ændrede mit liv

Peter B 16. september 2018
Share

Artikel af Naeem Sundoo, naeem.sundoo@hotmail.com

Efter en broget fortid med 5 år bag tremmer, grundet et bankrøveri, startede jeg som selvstændig skomager på Bagsiden af Lyngby station, 1994. Jeg var lykkelig over at min kone havde holdt mig oppe ved at støtte mig optimalt med alt hvad hun kunne støtte mig med. Jeg var lykkelig for at mærke friheden. Lykkelig for at kunne bevæge mig i friheden. Gå hvor jeg havde lyst til. Hvilket jeg havde savnet i 5 år.

Jeg vidste nu hvordan ensomme mennesker havde det.

Jeg var tynget af min fortid, tynget af at jeg havde ødelagt mangt og meget for mig selv, min familie og min daværende kæreste. Også min ellers lovende boksekarriere. Jeg nåede da at blive dansk mester 4 år i træk. Selvom jeg havde mistet min købmandsbutik, ejerlejlighed, bil, havde jeg det vigtigste, min optimisme og min kone, kærligheden.

Naeem deltog i en af de første Robinson ekspeditioner i TV 3, hvor han medbragte en Martinus bog.


I fængslet brugte jeg meget tid på at søge hvad livet egentligt handlede om. Jeg var sikker på at “noget” havde skabt, solen månen, stjerner, planeterne, jorden og mig selv. Jeg havde jo ikke skabt mig selv og heller ikke mine forældre etc.

Der måtte være en intelligens som styres vores planeter, solen, månen og alt andet i vores univers. Uden solen kunne der ikke være liv på jorden, uden månen vil der være vand på land. Solen eller månen har aldrig brokket sig eller strejket fordi de synes at vi mennesker var nogle idioter overfor hinanden. Uden dem kunne vi ikke eksistere. Noget må jo styre disse livgivende kilder, en endnu større kilde.

I min søgen efter meningen med livet, lærte jeg at meditere i fængslet.

Da gav mig ro og tiden fløj afsted, hvor den eller føltes som om den var gået i stå.

En dag i min skomagerbiks, kom der en mand for at få lavet en nøgle. Vi kom på en eller anden måde til at tale om spiritualitet. Han fortalte mig at jeg skulle læse Martinus kosmologi. Dagen efter kom han forbi og forærede mig en bog om Martinus erindringer.

Jeg læste bogen samme aften og var imponeret over denne mand som var født i Danmark i 1890 i en lille landsby ved navn Sindal. Denne bog ændrede min måde at tænke på livet. Jeg følte at det var det tætteste jeg var kommet frem til mht. sandheden om livet. Jeg var på daværende tidspunkt kun 27 år.

Jeg blev vegetar samme dag som jeg læste bogen. Der var ingen grund til at spise dyr længere, for som Martinus forklarede var vi mennesker, ligspisere og mordere, hvis vi spiste kød. Et dødt dyr er et lig. Mordere fordi vi slå ihjel for vores fornøjelses skyld. Han fortalte at dyr også havde en bevidsthed, en sjæl, modsat planter, som kun mærkede ubehag i forhold til dyr som mærkede smerter når det blev slagtet. Dyr har et nervesystem, det har planter ikke. Der var ingen grund til at spise dyr for at få protein. Den tankegang var for længst forældet, fordi vi sagtens kunne leve af det som kom fra jorden. Han mente også at dyrekød kunne gøre mennesker alvorlige syge, for et dyr som bliver slagtet udløser en angst energi, som lagrer sig dyrets krop og det er det vi spiser. Denne angst energi fortsætter med at eksistere i mennesket som spiser kødet og kan ende med at få kræft. Som du sår skal du høste.

Jeg fik fat i flere bøger med Martinus og fik blod på tanden til at studere, hvordan verdensbilledet hang sammen, ifølge Martinus’ indsigter. Han havde en oplevelse da han skulle til at meditere en dag, han var 29 år og fortæller at da han sad med lukkede øjne så han Jesus komme ind imod ham. Martinus kalder det selv for en åbenbaring eller den store fødsel. Pludselig vidste han at hans livsopgave var at fortælle og skrive om hvordan vores verden han sammen. Han blev vegetar efter denne oplevelse med Jesus og begyndte at skrive den ene bog efter den anden, til trods for at han kun havde gået i skole i et par år som ganske lille.

Martinus blev ofte kaldt for en profet, da han forudså hvad der ville ske i verden i fremtiden, hvilket det meste viste sig at være sandt. Nogle kaldt ham for en Avatar, på linje med Jesus, men han var meget beskeden og ville helst have at man kaldte ham for en filosof.

Mit liv fik en anden retning takket være min kunde som kom for at få lavet en nøgle. Lige hvad jeg havde brug for på dette tidspunkt. Martinus skrev om reinkarnation, karma og fortalte at livet var styret af en høj intelligens, som vi kalder for Gud. Et menneske kommer altid til at opleve hvad det gør ved andre. Et menneske som gør andre ondt eller godt, kommer til at opleve det samme for at kunne blive hel. Som du sår, skal du høste.

Nu var jeg sikker på at jeg var en sjæl i en krop og at der også var en mening med mit liv. Jeg lærte fadervor at kende, til trods for at jeg var muslim, men det havde jeg ingen betænkeligheder ved, for hvis der findes en kilde til livets ophav, tror jeg at det er lige meget hvilken sprog du bruger, du vil blive hørt, hvis du tror på det.

Naeem driver i dag sammen med sin hustru Helsehuset Namaste i Lyngby


I dag arbejder jeg som energi healer og har gjort det i ca. 20 år. Jeg er i dag rimelig påpasselig med hvilken tanker jeg skaber eller giver fokus til, da som Martinus har sagt, “ Tanker er ikke toldfrie. Da vores tanker påvirker vores celler og vores gener. I dag er det videnskabeligt bevist.

Tanker skaber følelser og følelser er mere håndgribelig end tanker. Følelser skal udtrykkes ellers bliver man indebrændt og bitter. Martinus mente også at mennesker trods alt begik flere forbrydelser mod sig selv end andre mennesker gennem et helt liv. Når man tænker negativt og ikke dyrker motion, spiser usundt og ikke er loyal overfor sig selv, så er man en forræder overfor sin dyrebare krop. Man skal ikke gøre noget man ikke har lyst til, det stresser. Så hellere sige fra.

Jeg er glad for mit bekendtskab med Martinus kosmologi, som bl.a. har gjort at jeg elsker mig selv, er loyal overfor mig selv og tænker flere tusinde positive tanker om dagen. Det har givet mig et jernhelbred, verdens største rigdom. Vi er alle sjæle i samme båd og kommer fra den samme kilde, fordi vi skal lære at samarbejde med hinanden og elske hinanden og nyde vores korte charterrejse her på jorden.

Som ung gik jeg som mange andre og søgte accept, anerkendelse, værdsættelse og påskønnelse alle vegne og sagde endda ja til et bankkup fordi jeg gerne vil accepteres af andre.

I dag accepterer jeg mig selv, anerkender mig selv, værdsætter og elsker mig selv og min intelligente krop, jeg behøver ikke at søge det længere i verden. Jeg er også overbevist om at Kilden til alt også elsker og støtter mig og resten af menneskeheden.

Jeg takker for mit bekendtskab med Martinus og værdsætter al hans visdom i hans bøger.

Juli 2018, Naeem Sundoo

“Jeg vidste nu hvordan ensomme mennesker havde det.”

Naeem Sundoo
Tags:
Peter B

Redaktør på Kosmos Magazine

  • 1

You Might also Like