LOADING

Type to search

HVAD LÆSERNE MENER OM KOSMOS

Kosmos 23. februar 2019
Del

[vc_row css=”.vc_custom_1554634495917{background-color: #d8d8d8 !important;}”][vc_column][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]

Hvad læserne mener om det ny Kosmos

Du kan sige din egen mening her

Vi takker for alle indlæggene, som indgår i redaktionens arbejde med den videre udvikling af Kosmos.[/vc_column_text][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Jeg er bare så glad for alt i bladet!” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”60″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Tusind tak for det nye Kosmos nr 2! Jeg er bare så glad for alt i bladet! Jeg har ikke læst alt endnu, men alt det om kunst har jeg nærlæst i eftermiddag! Hvilken glæde at lære den islandske kunstner Einar Jonsson nærmere. Bladet er så interessant, tak for jeres arbejde !
Vh Bodil[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Godt gået!” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”60″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Tillykke med det nye blad. Det ikke alene er lækkert men dejligt fornyende i indhold og bredde. Godt gået!
Mange hilsner Kim[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”…nya satsning på tidningen är väldigt bra” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”70″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Hej!

Jag tycker er nya satsning på tidningen är väldigt bra, med intressanta artiklar och en snygg, modern layout.

Med vänlig hälsning

Sven Olof, Prenumerant[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”En smuk appetitvækker til at fordybe sig!” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”70″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Til Redaktionen,
Tak for et flot moderne og inspirerende nyt KOSMOS som jeg blev meget glad for at modtage. En smuk appetitvækker til at fordybe sig yderligere i Martinus fantastiske verdensbillede.
De venligste hilsener fra
Anne Marie[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Vi glæder os til at gå på opdagelse…” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”60″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Tak for en meget spændende og flot opsat kosmos webside. Vi glæder os til at gå på opdagelse. Og glæder os til det trykte magasin. Meget inspirerende. Tak fra de jyske piger.
Susanne J.[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Super god idé med fotokonkurrencen…” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”60″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Hvor er det sjovt at se de forskellige billeder på nettet. Super god idé med de to sider med bl.a. fotokonkurrence og kryds og tværs. Vi havde en skøn eftermiddag hvor vi gik rundt sammen og så efter motiver til billedet. God måde at være sammen på 🙂 Tillykke med det nye flotte lay out, det lover rigtig godt!!!
God weekend
Venlig hilsen
Birte[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Et fantastisk indbydende løft…” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”60″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Jeg vil bare rose det nye Kosmos, det er et fantastisk indbydende løft. Jeg har foræret et par stykker væk til ikke Martinus folk og der fik det rigtig fine kommentarer med på vejen. Jeg er også vild med det nye “magasin” format. Det er så lækkert. Og nogle rigtig fine temaer, selv en lille
vittighedstegning er der med. Skønt.
Mvh Claus[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Der er kommet så meget livskraft i bladet…” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”70″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Hvor er det strålende det der sker med vores Kosmos. Vi har fået et af numrene der blev uddelt på Kosmos receptionen, og det er bare flot og indbydende. Der er kommet så meget livskraft i bladet, og man får lyst til at læse de flot og varierende opsatte artikler med gode billeder og det hele. Bare lækkert. Vi er mange der glæder os til den ny måde som man prøver at fortælle om kosmologien på, så mange flere bliver interesserede. Tillykke til en længe ventet fornyelse af layout og ikke mindst indhold. Kan man holde denne linje med flot udseende, skal der nok komme mange læsere til. Dejligt at omsider vi er kommet væk fra det noget gammeldags “kirkeblad” udseende.
Mvh Mads[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Det ny format er fantastisk…” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”60″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Hej alle i redaktionen,
Vil blot sige at jeg syntes det nye format er fantastisk og giver bladet et moderne udtryk som også gør det nemmere at præsenterer overfor dem der spørger ind til hvad det er for noget ”vi har gang i”? Hjemmesiden er ligeledes blevet rigtig flot.
Med venlig hilsen
Mogens
[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Liste over foredrag efterspørges…” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”60″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Kære Webmaster!
Jeg lytter med glæde til de foredrag der ligger på hjemmesiden! Indimellem genkender jeg en titel fra en artikel i Kosmos. Så jeg vil spørge, er der en liste over de foredrag som også findes som artikler (baserede på båndforedrag)? Jeg synes det ville være en fin service, hvis når man har lyttet til et foredrag også kunde læse det samme. Jeg kan se flere fordele – især for udlændinge (svenskere), som ikke forstår så godt tale dansk. Man kan tjekke om man har forstået rigtigt, og desuden lære dansk samtidig. Så jeg håber at man en dag kan finde sådan en liste på hjemmesiden!
Med venlig hilsen
Harald

 [/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Ser i øvrigt rigtig spændende ud. Flot layout…” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”60″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Det seneste Kosmos blad, blev underligt nok sendt til min gamle adresse. Så den er kommet frem noget forsinket. Bladet ser i øvrigt rigtig spændende ud. Flot layout.
Mvh Gitte[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”For lidt i det ny Kosmos af/om Martinus’ arbejde…” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”60″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Efter at have modtaget det ny Kosmosmagasin, er jeg dybt forundret over, at der er så lidt af/om Martinus’ arbejde. I særdeleshed, at man bringer et interview med en forsker, der bekender sig til Big-Bang teorien, som har sit udspring i Hubbles opdagelse af en tilsyneladende udvidelse af Universet , og som Martinus i Ingrid Okkels forklaring, (Martinus, som vi kendte ham), blot kalder en kosmisk indånding, der senere bliver afløst af en kosmisk udånding. Hvis det ikke er tilstrækkelig, så kan man lytte til Cd. nr. 8, hvor Martinus direkte siger at Big-Bang antagelsen da er så tåbelig, at det kan enhver se. Så hvorfor blive ved med at bruge en sådanne betegnelse.
Og da jeg så ser svaret på samme spørgsmål, bragt i Kosmos nr. 1, 2001,(se vedh.) så er det vel mere et udtryk for, at man kigger i Indekset når der skal findes forklaringer, et indeks, der ikke tager højde for de to bøger, der efter Martinus’ bortgang, blev udgivet af Sam Zinglersen.
Hvis indholdet fortsætter i samme spor, som i første nummer, bliver det mit abonnement op sagt.
Med venlig hilsen
Hans[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Nu er der kommet liv i Kosmos” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”60″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Vi er mange, der er meget overraskede over det ny Kosmos blad og den ny kosmos web. Det er bare så glædeligt, at der omsider er kommet liv til kosmos. Det ny magasin er bare så flot og inspirerende at bladre i, og man får simpelthen lyst til at gå på opdagelse på alle de lækre og flotte artikler og foto. Det samme om kosmosweb, den er noget af den mest spændende at gå på opdagelse i og dejligt med både film og podcast. Det skal nok blive en stor glæde for alle, og gøre Martinus mere kendt ude i verden. tusinde tak
Marianne[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Nu tør man godt lade Kosmos ligge fremme derhjemme…” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”60″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Kære redaktion
For første gang har vi i den lille familie “kæmpet” om at få lov til at sidde med Kosmos og læse det i fred og ro. Vi har holdt Kosmos i over 20 år – men vi (overvejende undertegnede) fik aldrig læst ret meget.

Hvorfor så det? Jo – vi lever i en audio-visuel verden, der nemt kan trække opmærksomheden væk fra det nærmest menighedsagtige udseende som det gamle blad havde. Og det gamle blad henvendte sig (sikkert ubevidst fra den gamle redaktions side) til dem man kalder de tekst-visuelle.

Vi er som mennesker forskellige i vores tilgang til indlæring, men det har der ikke været taget hensyn til / været indsigt i tidligere.

Det gode ved Martinus arbejde er, at indlæring og viden kan opstå med 3 indgangsvinkler – det visuelle gennem symbolerne – den liniære tilgang gennem teksterne – og det at tale (audio) sammen med andre om det man ser og læser.

Uden underdrivelse kan jeg nævne – som billed-visuel – at jeg så at sige igennem alle år kun har læst mellem 10 – 15 artikler i Kosmos. Men det kan da nok lige være at der er kommet nye vaner efter at vi har fået det nye magasin.
Som en af mine venner sagde – nu tør man godt lade Kosmos ligge fremme derhjemme, når man får besøg af ikke-spirituelt-interesserede – for nu stråler det ikke af at være et religiøst menighedsblad. Ja det får ligefrem nysgerrigheden frem hos dem der ikke kender til Martinus.
Redaktionen har gjort det så eminent godt med valg af artikler/emner, farver og udfordringerne med layout, at dette magasin vil kunne tiltrække andre spirituelt interesserede – og måske sætte nye tanker i gang.
I har med det nye udseende gjort det muligt at kunne rumme alle typer af læsere. I har trukket hverdagen ind i den kosmologiske verden og skabt glæde ved at kunne læse om emnerne derude, som jo hele tiden bearbejdes af andre typer af medier og holdninger – men nu kan vi også få det bearbejdet med en kosmologisk vinkel.
Tak og tillykke – nu er vi flere som med glæde betaler for Kosmos.
Og så er vi slet ikke nået til at bruge de andre tilbud som der oveni er / kommer på internettet, som I omtaler på side 3.
En ny dør til Martinus verdensbillede er åbnet op for alle typer af mennesker!
Med venlig hilsen
Torben[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”På detta sätt kan Martinus Kosmologi bli mera relevant för allt fler…” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”60″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Hej redaktionen för Kosmos!

Jag har tagit del av den nya tidningen på er webbplats, och jag vill gärna berätta hur glad jag blir av att se den nya, moderna, varierade och innehållsrika Kosmos. Jag var med i Kosmos första redaktionsgrupp efter Martinus bortgång och jag startade sedan på nittiotalet den svenska tidskriften Ny Kultur. Jag vet därför vad som krävs för att producera en professionell tidning. Det känns betryggande att se att ni har etablerat en redaktionsgrupp med olika ansvarsområden och att ni knutit många medarbetare till redaktionen. Det är också roligt att se att ni ger er ut i världen för att tolka tidens tecken och strömningar. Detta är som jag ser det den centrala uppgiften för en tidskrift – som ju i motsättning till en bok lever mitt i samtiden. På detta sätt kan Martinus Kosmologi bli mera relevant för allt fler.

Jag önskar er all lycka till i arbetet med denna förnyelse och ser fram emot vad ni kommer med i framtiden!
Max[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”imponerad av den fantastiska lay outen…” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”60″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Hej!

I dag fick jag mitt första nummer av tidningen Kosmos och jag blev mycket imponerad av den fantastiska lay outen.

Tack så mycket för er enorma fina arbete.

Ser redan fram emot nästa nummer, och jag ska visa den för min studiegrupp torsdag.

Med varma hälsningar.

Solveig, Sverige[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”jättemycket bättre och framförallt snyggare layout!” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-double-right” i_color=”black” i_size=”xs” title_align=”separator_align_left” color=”sky” el_width=”60″ add_icon=”true”][vc_column_text dp_text_size=”size-4″]Hej!

Ja då kom den nya Kosmos till min postlåda tillslut. Vilket lyft det blev med tidningen, jättemycket bättre och framförallt snyggare layout! Det är många artiklar som jag med stort intresse  kommer att läsa. Men det är en sak som blev en stor försämring mot gamla Kosmos. I den nya Kosmos är ni noga med att skriva ut artikelförfattaren och översättarens namn, precis som i gamla Kosmos. Fotografens namn finns dock inte alls med vilket ni var duktiga på att skriva ut i gamla Kosmos.

På sidorna 34-37 skulle det vara roligt att veta vem som tagit bilderna men det får läsaren inte veta.

Som yrkesfotograf tycker jag det inte är så kärleksfullt mot vår yrkesgrupp. Är nyfiken på varför ni tagit detta beslut. Skriv utan fotografernas namn i fortsättningen tack!

Med vänlig hälsning
Berit[/vc_column_text][vc_text_separator title=”” title_align=”separator_align_left” color=”sky”][rs_space lg_device=”30″ md_device=”20″ sm_device=”15″ xs_device=”10″][/vc_column][/vc_row]

Forrige artikel